Мисајловски и Мицкоски на дружба со младите од Бутел

Фејсбук објава на Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Попладнево продолживме на дружење со младите од Бутел!

Младите се силата, енергија и иднината на ВМРО-ДПМНЕ и МАКЕДОНИЈА!

Подготвени заедно да ја донесеме најголемата двојна победа!

Ќе победиме за нашата Македонија, за сигурна и стабилна иднина на секој млад човек!

Гласајте за број 2 за Македонија повторно твоја!