Мисајловски од Куманово: Предвидуваме укинување на тарифата за пристап на мрежа, 70.000 нововработени млади луѓе, привлекување странски дирекни инвестиции

ОВА Е ПОБЕДНИЧКО КУМАНОВО !!!

Прекрасен настан со победничка енергија на градскиот кеј во Куманово!!!

Како ВМРО-ДПМНЕ во програмата предвидуваме 1198 проекти кои ќе бидат за подобра иднина и подобар живот на сите граѓани.

Предвидуваме и се обврзуваме за:

ПРИВЛЕКУВАЊЕ НА СТРАНСКИ ДИРЕКТНИ ИНВЕСТИЦИИ;

УКИНУВАЊЕ НА ТАРИФАТА ЗА ПРИСТАП НА МРЕЖА;

70 000 НОВОВРАБОТЕНИ МЛАДИ ЛУЃЕ;

ЦЕНТРИ ЗА ПОДДРШКА И ЗГРИЖУВАЊЕ НА ЖЕНИТЕ ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО

Македонија се сака со многу работа, со многу дела и проекти!

Заедно победуваме за Македонија!, пишува Мисајловски на својата Фејсбук страница.