Мисајловски: Победничка еуфорија во Куманово, народот се сплотува

Фејсбук објава на Владо Мисајловски:

-Победничка еуфорија во Куманово !!!

Преубава атмосфера при отвoрање на новиот изборен штаб во Куманово, народот се сплотува и ни се приклучува масовно за да испишaме победничка историја на претседателските и парламентарните избори.

БРАВО КУМАНОВО