Мисајловски: Во Шуто Оризари ќе направиме огромна победа, граѓаните заслужуваат многу проекти и поквалитетен живот

Во Шуто Оризари ќе направиме огромна победа, граѓаните заслужуваат многу проекти и поквалитетен живот, истакна денеска потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 2 Владо Мисајловски пред жителите на Шуто Оризари.

-Во Шуто Оризари ќе направиме огромна победа !!!

Дождот не не спречи да излеземе заедно со граѓаните на Шуто Оризари и коалицијата “Твоја Македонија” на преубав настан, да се обединиме, сложно, заеднички и сплотено да покажеме дека ја сакаме Македонија.

Граѓаните на Шуто Оризари заслужуваат многу проекти и поквалитетен живот.

Затоа во програмата предвидуваме:

-ЗГОЛЕМЕН НАДОМЕСТ ЗА СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА;

-ДОСТАПНИ МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ ЗА ГРАЃАНИТЕ;

-ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ДЕЦАТА;

-ИНКЛУЗИЈА НА ДЕЦА РОМИ!

Македонија повторно твоја!

Заокружи број 2, пишува Мисајловски во својата објава на Фејсбук, а во рамките на предизборните активности во изборната кампања.