„Митко Јанчев и неговиот гуру Никола Тодоров се изгорени во политиката“

369

Митко Јанчев, нов ама изгорен во политиката. Изгорен од неговиот ментор и политички гуру Никола Тодоров. Човекот кој и кога кажува став се јавува уште пред тој да излезе во медиумите да каже дека така морал и не е баш така како што ќе биде толкуван. Гуру му е Тодоров, а близок пријател Вице Заев. И во едно ќе се согласам, на ВМРО-ДПМНЕ му треба катарза и рестарт, а тоа е од ваквиот багаж поради кој народот мисли дека сите сме исти. Епа не сме. Вашето заврши, доаѓа ново време.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.