Митовски: Арсовска е „будала“ – Јакимовски: Треба ОЈО да и’ отпочне истрага

Знаејќи или не, најголемите поддржувачи на скопскиот градоначалник Данела Арсовска, главниот уредник на порталот „Инфомакс“, Александар Митовски, и лидерот на малата политичка партија ГРОМ, Стевчо Јакимовски, побараа истрага и пријава за Данела Арсовска поради носење на регулациски план во скопската општина Аеродром.

Регулацискиот план го носи градот Скопје, а таму стои потписот на Данела Арсовска. Дали „вечниот“ градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, тоа ќе го побара и на прес-конференција останува да видиме.

 

ВИДЕО ТУКА