Многумина би сакале да доживеат оргазам на овие места, а вие?

Познат производител на презервативи спроведе истражување за тоа каде луѓето фантазираат да доживеат оргазам и на кои места би сакале да водат љубов.

Во анкетата учевствувале илјада млади момчиња и девојки на 21 година. Листата на популарност изгледа вака:

Плажа 39 отсто

Авион 32 отсто

Кино 30 отсто

Канцеларија 28 отсто

Лифт 28 отсто

Автомобил 23 отсто

Гардероба во шопинг центар 22 отсто

Кров или балкон 20 отсто

Задно седиште во такси 16 отсто

Библиотека 15 отсто

Метро 10 отсто

Гробишта 8 отсто

Црква 7 отсто