Морничава глетка: Летечки град на небо во Кина

Морничава глетка: Летечки град на небо во Кина
Морничава глетка: Летечки град на небо во Кина

Панорама на огромен мистериозен град на неколку минути се појавила на небото над кинескиот град Фошан ги возбуди локалните жители, кои веќе почнале да разработуваат и одредени теории за тоа. Визурата на град со облакодери се задржала неколку минути, а потоа исчезнала.

Некои сметаат дека станува збор за проектот „Blue Beam“ и дека владата прожектира холографски снимки на нбото со цел перење мозок на населението, но има и други кои сметаат дека за кратко се отворил премин во друга димензија.

Погледнете ја снимката и оценете за што се работи:

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.