Најевтини повици и СМС пораки од странство со ОНЕ

Од 1 јули, 2014 година, промотивно, во текот на летото и летните одмори, телекомуникацискиот оператор ОНЕ воведува неодолива понуда, најниска цена за роаминг повици од само 9,9 денари/минута кон сите мобилни и фиксни броеви на ОНЕ и ЏаБест и само 5,9 денари/минута за SMS пораки кон било која мрежа во Македонија и во светот.

Роаминг понудата можат да ја користат сите припејд и постпејд, резидентни и бизнис корисници на ONE и корисниците на ЏаБест преку аликацијата Roam Light Talk и Roam Light SMS во категоријата Planet во менито на мобилниот телефон.
Понудата важи и при користење роаминг повици со код ( *123*38975хххххх# ) и истата е достапна во мрежите на странските оператори кои поддржуваат USSD роаминг.

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.