Најгрди автомобили воопшто произведени досега (ФОТО)

Убавината лежи во очите на набљудувачот. Но, некои работи се толку многу надворешно грди, што дури ни испиени 50 шишиња пиво нема да ги разубави. Овој вистинит концепт важел и во светот на автомобилите.

Со текот на годините, улиците имаат видено некoлку автомобили кои само нивните дизајнери ги сметаат за убави. Во нивна чест, „Top Car Magazine“ ги изгласа најгрдите автомобили досега создадени.

Погледнете ја галеријата.