Македонија

Наместен конкурс за вработување во МВР

Наместен конкурс за вработување во МВР

Корисничка на Фејсбук објави информација дека е наместен конкурсот за вработување во МВР, кој завршува денеска, а на кој треба да бидат примени членови на СДСМ.