Народе на Македонија, излези и гласај! (ВИДЕО)

84

Народе на Македонија, Македонци, Албанци, Турци, Роми, Власи, Срби, Бошњаци мора да знаете дека мојата битка е и ваша битка, а целта ни е иста. Земете учество во создавањето на новата иднина, оваа наша генерација е таа која ќе се избори за промените, која ќе ги оствари соништата во кои сме верувале и за кои што сме мечтаеле.
Излезете и гласајте!

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.