Настрада градежен работник на улица кај „Радио бран“ во Центар

На улицата „9 Мај“ во скопски Центар кај „Радио бран“ е случила несреќа на градилиште, при што е настрадан работник.

Засега нема конкретни информации, но очевидците велат дека пред 15-тина минути работникот со возило на Брзата помош бил пренесен во болница.

Чекаме официјални инфромации однадлежните органи во врска со овој случај.