Наум Стоилковски со нова гатанка за Артан Груби

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски изминатите неколку дена во Фејсбук видеа во кои кажува гатанки, испраќаше пораки до вицепремиерот Артан Груби.

Тоа го направи и денес во ново видео: