Неготинец сакал да купува со фалисфикувани евра

126
евра

Пријавениот, на почетокот на мај 2016 година, со фалсификувана банкнота во апоен од 10 евра во сендвичара во Демир Капија купил сендвич и сок.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.