Неколку причини зошто мора да пробате секс со врзани очи

На овој начин покрај адреналин ќе имате и поголема доверба и интимност со партнерот.

Еве шест начини на кои овој тип на секс ќе ве одведе двајцата на нови височини:

Ќе ги зачините работите

Сексот со заврзани очи е невообичаен, но не толку невообичаен за да не можете да им кажете на пријателите.

Ако сакате доза адреналин, а без да бидете премногу луди и да одите на поместување на границите, тогаш сексот со заврзани очи е првиот бебешки чекор.

Тоа што нема да гледате ќе ги намали вашите инхибиции

Се чувствувате загрижено како изгледа вашето лице во екот на страста? Со овој вид на секс нема зошто.

Заборавете на тоа дали правите чудни фаци за време на оргазмот и сосема опуштете се. Ова дефинитивно ќе ве одведе до посилен оргазам.

„Исклучувањето“ на едно сетило ги зајакнува другите

И наједноставниот допир како неговите прсти по вашите бутови од стандардно ќе премине во интензивно за две секунди затоа што не можете да видите што следува.

Без сетилото за вид, вие ќе се концентрирате на дишењето и стенкањето, па дури и на ароматичната свеќа што ја запаливте во спалната. Кога не гледате, мирисите се посилни, а вкусовите поинтензивни.

Врзаните очи ја зголемуваат довербата меѓу партнерите

Вака ќе ја зајакнете врската со вашиот партнер. Дозволата да бидете со врзани очи додека вашиот партнер ја има контролата бара сериозна доверба.

Кога тој ќе ја стекнува вашата довера сė повеќе со секој нареден нов и пријатен потег, ќе се чувствувате поблиски и посигурни со него што го прави сексот подобар.

Има фактор на изненадување

Кога не гледате што следува, секоја мала работа ќе ви биде изненадување. Па така совршено време е да употребите масла, мраз и пердуви во сексот.

Направете ова да биде игра и не му кажувајте на партнерот што планирате наредно.

Врзувањето на очите на партнерот ви дава контрола

Кога ќе ги врзете очите на партнерот, вие сте на возачкото седиште, вие сте одговорни и неговото тело ви е комплетно доверено.

Со тоа ќе ја имате контролата и динамиката на сексот ќе се промени на многу позабавен начин. Сигурно тој ќе ужива во оваа новонастаната ситуација.