Неколку улици денеска без вода

Поради промена на вентил во шахта профил ф-1 цол на улица „Анастас Митрев“ бр. 13, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците „Анастас Митрев“, „Петар Ацев“ и „Венјамин Мачуковски“ од 09:30 часот па се до промена на вентилот.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.