Нелоски: Ајде Богоев на најголемата дебата пред народот на избори

нелоски

-Лажното душегрижништво кое го промовирате не поминува. Прочитани сте. Велите знаете што му треба на младиот човек , ќе сте го ослободеле од некаков режим, аман Богац не ослобдувај, немој барем ти, се знаеме мало е Скопјево. Како ги дозна потребите за младиот човек, удобно возејќи се во една од 3те автомобили кои ги возите ти и твојата фамилија, или во еден од 4те стана или хациендата (со базен) од куќа која ја поседувате, или пак можеби поклони некаде на некој млад човек некоја од пратеничките плати кои ги доби, а не ги одработи. Како може децата на црвената буржоазија на СДСМ да знаат што им треба на младите. Влезе ли Богац некогаш на државен факултет па да знаеш што им треба на студентите?…Јас прифаќам дебата ајде на најголемата дебата, пред најголемиот и најважниот фактор народот, пишува Нелоски на Фејсбук.

vladimir-neloski-fb