Неверојатно, но вистинито: Левораките имаат подобар секс?

70

Едно ново истражуваање донесува интересни резултати кои ќе ги израдуваат левораките луѓе.

Имено, докажано е дека левораките во споредба со оние кои повеќе се служат со десната рака, уживаат во подобар секс.

На левораките  животот понекогаш им е навистина компликуван, имајќи предвид дека светот првенствено е прилагоден на деснораките луѓе.

Меѓутоа, левораките во еден сегмент победуваат – во кревет.

Според неодаменшното истражување, левораките се дури во 71 отсто од случаевите позадоволни од сексот отколку деснораките.

Студијата опфатила 10 илјади испитаници од кои дури 86 отсто левораки изјавиле дека се исклучително задоволни од својот сексуален живот во споредба со само 15 отсто од деснораките.

Научниците се уште немаат одговор на прашањето зошто левораките се позадоволни во сексот, но се претпоставуват дека тие се по креативни.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.