Невработеноста во Македонија расте, тоа е пораз на економските политики на оваа влада, вели Сајкоски

-Мислам дека откако ВМРО-ДПМНЕ ќе ја превземе власта и влезот во институциите ќе биде еден тежок период. Но имаме план и програма на која што ќе се потпреме и ќе покажеме како што многу пати во минатото покажавме дека може подобро и нашите понудени решенија, нашата волја за работа и нашата одговорност што ја имаме кон работата и кон институциите ќе даде резултат, истакна Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМЕ во своето гостување во радио Лидер.

Сајкоски во текот на своето гостување посочи дека ВМРО-ДПМНЕ преку своите градоначалници покажа дека се може поинаку и подобро во Македонија.