Балкан

Невремето во Пожаревац однесе една жртва (ВИДЕО)

Невремето во Пожаревац однесе една жртва  (ВИДЕО)

Шеесет и седум годишен жител на Пожаревац се удавил во поплавена подземна гаража, кога вчера градот го погоди големо невреме.

Според зборовите на станарите, сопственикот на станот се паркирал во автомобил во подземната гаража. Кога видел дека невремето се смирува наводно со лифотот се симнал долу, но во тој момент нивото на вода во подрумот било околу 2 метри. Кога лифтот се спуштил, дошло до прекин на електричната енергија, а вратите не се отвориле.

Shpërndaj