Николоски: Одговорноста има име. Филипче е виновен! Заев е виновен!

За жал, Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени. Тоа не може да биде новата нормалност, тоа е новата катастрофа за Македонија. Одговорноста има име. Филипче е виновен! Заев е виновен!