Нова опрема за професионализација на инспекциските служби на АХВ

Како што информираат од АХВ, промцијата е во рамки на прес-конференцијата на која директорот на Агенција за храна и ветеринарство Зоран Поповски, ќе говори на тема „Отворени нови пазари за извоз на месо”.