Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

320

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се.

Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги следат напреварите на Европското првенство преку смартфон и таблет со MaxTV GO мобилната апликација (достапна на Google Play Store и Apple Store),или пак преку компјутер на www.maxtvgo.mk.

MaxTV GO нуди богата ТВ содржина, односно до 60 национални и странски тв канали, како и ексклузивните Арена спортски канали во висока резолуција (HD). Дополнително, новата услуга ги вклучува сите напредни функционалности на интерактивна телевизија како што се паузирање, премотување и враќање на програмата на почеток за одредени тв канали, потоа преглед на содржини од последните 3 дена за одредени тв канали, електронски програмски води, како и потсетници за омилените содржини.

Услугата MaxTV GO е наменета само за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business. Во промотивниот период до 01.09.2016 годинаMaxTV GO е достапна бесплатно, со сите напредни функционалности и со вклучен сообраќај од 10 GB за следење MaxTV преку смартфон.

Повеќе информации за MaxTV GO услугата може да се добијат на веб страницата на Македонски Телеком.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.