Нови смртни закани за Раде Трајковски

Пред неколку дена во скопскиот трговски центар „Ист гејт мол“ беше пуканио во две лица, од кои едното е Раде Трајковски – Штекли.

Ова беше второ пукање во истиот мол во Штекли, првото беше на 25 август, кој со другарот се во болница со тешки последици.

Но, подземјето не мирува, упатени се ногви закани до Раде Трајковски преку социјалните мрежи.

„Раде прв пат се спаси. Втор пат … ако останеш за трет пат ќе те обесиме како во Саудиска Арабија“, се наведува во заканата од скопското подземје.