Новите судии на Врховниот суд дадоа свечена изјава

83

Во просториите на Судскиот совет на Република Северна Македонија денеска свечена изјава дадоа ново избраните судии на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Марјана Лазарова – Трајковска, Наке Георгиев, Лидија Мартинова и Сафет Кадрии.

Новоизбраните судии на Врховниот Суд, според соопштението на Судскиот совет, ја дале пред претседателот и членовите на Судскиот совет.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.