Ново во Скин Солушн: Lifting V, неверојатен третман за контурирање на лицето!

Lifting V е нехируршки третман кој ја намалува ширината на долниот дел на лицето. Без оглед на вашата возраст, со оваа процедура може да се истенчи вилицата во V-облик, намалувајќи ја ширината на лицето предизвикана од надуени образи, двојни бради и проширување на горниот дел на вратот.

Оваа процедура, лифтинг биоревитализација, може да ја направите во Специјалистичката ординација по дерматовенерологија и естетска медицина, Скин Солушн.
Lifting V е производ за ремоделирање и подмладување на лицето, вратот, деколтето, рацете и телото.
Благодарение на максималната количина на хијалуронска киселина (64 мг./2 мл.), како и процедурата која се состои од само пет убоди, се враќа правилната геометрија и пропорции на лицето, кожата се подмладува и брчките се измазнуваат.

Lifting V е хибриден производ, максимално прочистен, без вкрстено поврзување, кој комбинира две молекуларни големини (80-100KDA и 1100-1500kDA) на хијалуронска киселина за оптимална ефикасност.

По само две процедури, се забележуваат следниве резултати:
• Ремоделирање, ревитализација и реконструкција на
третирана површина
• Видлив лифтинг ефект
• Моќна хидратација
• Природно враќање на изгубените волумени
• Стимулација на еластин и колаген

Редовна цена 15 500, a за сопственици на privilege карта 10500 ден.