О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“-

113

Иницијативата О2 на својот Фејсбук профил споделија видео од дивата депонија во Шутка, потенцирајќи дека никој не се грижи во државава за здравјето на граѓаните, како и потенцирајќи на мерната станица во Карпош која не функционира од вчера.

До кога? Се игнорираат барањата на граѓаните, се игнорираат заклучоците на Институтот за јавно здравје каде се потенцира сериозната закана по јавното здравје.
Дивата депонијата Шутка пуштена на максимум.

Мерната станица на Минстерството за животна средина во Карпош вон функција од вчера!

Ова држава е или луднца?, прашуваат од О2 иницијативата.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.