Магазин

Објавен трејлер од најaмбициозната серија во македонската продукција „Македонија“

Објавен трејлер од најaмбициозната серија во македонската продукција „Македонија“

Нова телевизиска серија наскоро почнува да се емитува на една од телевизиите,  насловена „Македонија“, која според промотивното видео коешо во неделата премиерно беше објавено на YouTube, има историска тематика но во исто време се испреплетува со настани од современото живеење.

Во видеото дознајте „Што е Македонија?“

Што е Македонија? Македонија е љубовна приказна, има две приказни, две љубови, и двете се мои. Во едната си ти, а јас оној кој беше сакан, па макар и вака, на самиот крај. Нека биде среќен крај…