Обновени протоколите за коронавирусот

56

Протоколите што ги опфаќаат мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19, согласно одлуките на Владата на Република Македонија, се дополнети и ажурирани со последните усвоени измени и дополнувања со кои се регулираат повеќе области.

Ажурираните протоколи кои произлегуваат од Планот за намалување и спречување на ширење на коронавирусот можат да се најдат на ОВОЈ ЛИНК.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.