ОБВНОВЕНО-Најгласните граѓанските активисти на шарената револуција дебело платени за да протестираат

1642

Тој за 2014-та година си заработил 94.640 денари.  Додека Гочлев Александар кој е редовен декор на сите протести на СДСМ во 2014-та година 83.667 денари од две невладини на СОРОС, НВО инфо центар и 8-ми Септември.

Здравко Савески

На платниот список на соросовите организации е и Здравко Славевски од Левица кој заработи и пријава за нарушување на јавен ред и мир и оштетување на државниот имот. Тој за своите активности си заработувал по 3.398 денари од соросовата ЦСИД Форум.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.