Одделението за граѓански работи во Велес и утре ќе издава готови лични документи

СВР Велес ги известува граѓаните дека на 24 февруари (сабота) од 08.00 до 16.00 часот, Одделението за граѓански работи во Велес ќе работи за издавање на веќе изготвените лични документи (пасоши, лични карти и возачки дозволи).

Во работните денови од понеделник до петок готови лични документи во оваа Одделение се издаваат во терминот од 11 до 14 часот.