Одредени колегите на Јово Вангеловски што ќе одлучуваат дали тој да биде разрешен

104

360 Степени ги објави имињата на петте врховни судии кои ќе одлучуваат за жалбата на Јово Вангеловски по неговото разрешување од Судскиот совет:

Беса Адеми – претседателка на Совет за жалба;
Африм Фидани – судија известител;
Цветанка Периќ;
Мирјана Радевска-Стефкова;
Јелица Крстевска.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.