Одрон на патот Македонска Каменица – Делчево

Одрон на патот Македонска Каменица – Делчево во близина на село Бигла, јаувава Каменица.мк.
„Дежурните екипи се на терен и веќе ги расчистуваат настанатите одрони, но препорачуваат внимателно возење со прилагодена брзина кон условите на патот“, се наведува во објавата.