Одрон на регионалниот пат Извор – Иванчишта, сообраќајот e во прекин

Регионалниот пат меѓу кичевските села Извор и Иванчишта е затворен за сообраќај, поради одрон/свлечиште на патот.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин од 12:05 часот.