Ограбена црквата „Свети Никола“ во Нерези

53

Ограбена црквата „Свети Никола“ кај Нерешки пат.

Од црквата биле одземени икона и околу 300 денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.