Македонија,Крими хроника

МВР Ограбени сефови во „Шпаркасе банка“?!

Ограбени сефови во „Шпаркасе банка“?!

Петмина скопјани пријавиле во полиција дека од сефови во „Шпаркасе Банка“ им недоставуваат пари и предмети, кои таму ги оставиле.

Полицијата за случајот го известила надлежниот јавен обвинител и била покрената истрага.

Петмина граѓани пријавиле во СВР Скопје дека им недостасуваат пари и предмети кои ги чувале во сефови во објект на „Шпаркасе Банка“ во Скопје, се вели во кусата информација на МВР.