Опожарена куќа на улица „Максим Горки“

На 05.04.2023 во 21.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека на ул. „Максим Горки“ настанал пожар во напуштена куќа.

Екипа на Бригадата за противпожарна заштита го изгаснала пожарот, а повредени лица нема.