Општина Аеродром го менува статутот, ќе додава Северна Македонија

43

Општина Аеродром го менува статутот, ќе додава Северна Македонија

Како тоа да е најважно во општинава. #ЗлатноМарин на денешната седница на совет предложи изменување на статутот на општина Аеродром со додавање на зборот на „С“ пред името Македонија. Објави Дејан Митески на својот Фејбук профил.

Skin Delight