Општина Кисела Вода ќе ја реконструира „Христо Татарчев-Крак 6″

Општина Кисела Вода распиша тендер за реконструкција на кракот 6 на улицата „Христо Татарчев”.

о целата должина на оваа улица ќе се постави нов асфалтен слој. Исто така ќе биде извршено нивелирање на шахтите. Од кракот 6 се издвојуваат два пристапа до индивидуални објекти, кои исто така ќе претрпат реконструкција. Градежнитe работи ќе се изведуваат во должина од 125 метри.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.