Јорданов: Со нашата работа, полека, но сигурно ја оправдуваме довербата на граѓаните!

21

Жителите на нас. 8 Ноември после долги години добија уредени улици и соодветна врска со бул. Партизанска, а учениците во ООУ Тошо Арсов веќе ќе имаат безбеден пристап до нивното училиште, информира градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов.

-Со нашата работа, полека, но сигурно ја оправдуваме довербата дадена од граѓаните!, додава Јорданов.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.