Отежнат сообраќајот на Плетвар и Берово-Кочани поради снежни врнежи

Сообраќајот на патните правци Градско – Прилеп преку Плетвар и Берово – Кочани се одвива отежнато поради врнежи од снег, кој се задржува на коловозот и предизвикува појава на голомразица.

АМСМ препорачувам на овие патни правци да се патува со зимска опрема.