Отстранет е дефектот на системот на Граничните премини

Министерството за внатрешни работо во саботата околу пладнетоо информираше дека отстранет е дефектот на системот на Граничните премини, истиот е оспособен за функција и се пропуштаат возила за влез и излез од земјава.