Овие три хороскопски знаци се најлоши во сексот

160

Кога станува збор за сексот, постојат различни вкусови и сензибилитети. Луѓето имаат секс за да уживаат, да ја делат интимата, љубовта или само ја задоволуваат желбата за секс. Ѕвездите откриваат кои три знаци се најлоши кога станува збор за сексот.

Близнаци

Ова е еден љубопитен и подвижен знак во секоја смисла. Голем број Близнаци знаат да го користат и мозокот за време на сексот, што неможе да одмогне. Мажите родени во овој знак сакаат да се фалат и се подготвени за акција, но кога ќе дојде до тој момент, или отстапуваат или се фолираат.

Кај нив сексот трае околу две минути, а вистински безграничната себичност на близнаците се гледа за време на нивното однесување во постелата. Од друга страна поголемиот број припаднички на понежниот пол, се добри во сексот, освен ако немаат тенденција за вечна предигра.

Стрелец

Карактеристика на машките припадници на знакот стрелец по правило е авантуризам и експериментирање, а кај жените напротив – традиционализам без многу експерименти. Значи лошите сексуални односи произлегуваат од преголемата желба за нешто ново, перверзно и возбудливо кај мажите и претераната желба за класичен, здрав и конвенционален однос кај жените.

Кога не им е по желба, стрелците гледаат колку е можно побрзо се да се заврши, а потоа бегаат. Оние потипичните претставници, понекогаш бегаат и за време на сексот.

Риби

Голем број астролози одбиваат овој, инаку доста емотивен, длабок, сензуален и сексуален знак да го вбројат меѓу оние што се лоши во сексот, но и во љубовта. Жените риби гризат и провоцираат повеќе и од агресивните жени скорпии или овни, а исто така се приклонуваат и кон садизам, затоа што во суштина се мазохисти.

Потфрлањето во сексот, како и во многу други работи им е просто уживање во тоа себе си да се прикажат како жртва. Тие уништуваат се пред себе, затоа што тоа е знакот што најмногу ужива, но и страда во „сексот со емоции“ и тоа важи за двата пола.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.