Спорт

Пандев пристигна во Скопје пред натпреварите со Израел и Италија

Пандев пристигна во Скопје пред натпреварите со Израел и Италија
Нашата најголема фудбалска легенда денеска пристигна во Скопје по повод престојните дуели со Израел и Италија.

Фудбалерот Горан Пандев попладнево пристигна во базата во хотелот „Плаза“ во Скопје во пресрет на дуелите на нашата држава со Израел на 6 октомври и со Италија на 9 октомври.

pandevgoran