Пендаровски во недела ќе ги посети Пустец и Подградец

Претседателот Стево Пендаровски во недела ќе престојува во еднодневна работна посета на Република Албанија, на покана на албанскиот претседател Бајрам Бегај.

Пендаровски ќе биде придружуван од сопругата, Елизабета Ѓоргиевска.

Според најавите Пендаровски ќе ги посети општините Пустец и Подградец.