Пешевска: До кога ќе гледаме како текстилните работнички плачат бидејќи не можат да се прехранат, ова е срам на државата!

ПОДДРШКА ЗА ТЕКСТИЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ! #Споделете
До кога на вести ќе гледаме, како жените, текстилни работнички плачат, бидејќи неможат да се прехранат со своите семејства? Барам, веднаш и итно, трудовиот инспекторат, да ги заштити правата на текстилните работнички од Штип. Ова што ни се случува, е срам за државата! Барањата на текстилните работнички, се и мои барања!

Фејсбук статус на Жаклина Пешевска

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.