Пешевска: Жените од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат двигател на промените во Македонија на локалните избори оваа есен

24

ПОСЕТА НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ ШТИП!
Вечерва остварив посета на Општинскиот комитет на Унијата на жени Штип. Полна сала жени, со силна енергија и мотивација за промени, бидејќи Штип и Македонија заслужуваат подобро. Жените од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат двигател на промените во Република Македонија на локалните избори оваа есен.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.