Пет години Magenta 1 – прославата продолжува со промотивен HBO пакет

По повод јубилејот – пет години Magenta 1, продолжуваме со прославата со промотивен HBO пакет за сите приватни и деловни корисници на MaxTV. Од 4-ти ноември до 15-ти јануари, корисниците ќе можат да уживаат во ексклузивните филмски содржини на HBO.

Приватните корисници можат да го активираат пакетот преку Telekom MK апликацијата, а деловните преку IPTV платформата и бесплатниот телефонски број 142 558. Во промотивниот период HBO пакетот ќе биде вклучен во месечната претплата.

Освен HBO пакетот, корисниците можат да активираат и 10 GB мобилен интернет кој е еднократен и достапен за сите приватни постпејд корисници, како и за деловните корисници на Magenta 1 Business и Business тарифните модели. Промотивниот мобилен интернет се активира само преку Telekom MK апликацијата, со цена од еден денар и може да се искористи 30 дена по активирањето. Промоцијата трае ограничен период.

„Пет години сме поврзани, споделувавме и уживавме заедно во придобивките на пакетот кој ги обединува сите Телеком услуги, на едно место и во една сметка, за целото семејство и за сите бизнис потреби. Низ перспектива од пет години ја подобрувавме и ја прилагодивме понудата на новото дигитално време и Magenta 1 сега е најдобрата понуда на интегрирани услуги на пазарот“, порачуваат од водечкиот мобилен оператор во земјата.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.