Пет начини да имате позабавен секс

95

Дури 59 отсто од мажите и жените би сакале да имаат позабавен секс. Поради тоа еве неколку полесни начини сексуалните активности да ви бидат уште поинтересни.

Остварете ја фантазијата

Пробајте некоја нова поза која ви изгледа комплицирано. Зачинете го сексот со фантазија и кажете му на партнерот што сакате да правите.

Усогласете ја позата со расположението

Ако сте разнежнети, практикувајте ја мисионерската поза, овозможува контакт со очите. Ако сте расположени, пробајте стоејќи потпрени на ѕид или на кујнска маса.

Облечете костум

Облечете костум, постанете некоја друга личност и приредете му на партнерот незаборавна вечер.

Менувајте се

Менувајте ги своите улоги, најпрво бидете доминантни, а потоа претворете се во нежна и тивка девојка.

Не бирајте место и време

Изненадете го партнерот во лифт. Не морате да завршите таму, но тоа е добар почеток. Исто така можете да изберете и друго невообичаено место.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.